BERNSTORFFSMINDE EFTERSKOLE

image

NYT LIV TIL UUDNYTTEDE KVADRATMETER

Et delprojekt i masterplanen på Bernstoffsminde Efterskole var, at skolen havde en vision om at lave et samlet naturfagsområde. I samarbejde med Cintu blev denne plan realiseret ved at tage nogle eksisterende undervisningslokaler og sammenlægge disse med kælderetagen, som vil blive fritlagt.

image

FRITLAGT KÆLDER

Med den fritlagte kælder opstår der en atriumgård, som vil blive en vigtig del af undervisningen samt et sted, der signalerer tæt sammenhæng mellem naturfag og fysisk aktivitet.

image

OPTIMALE LÆRINGSFORHOLD

Undervisningen i naturfagsområdet er indrettet efter at skabe så optimale forhold for indlæringen som muligt. De forskellige miljøer er med til at inspirere til den bedste arbejdssituation for den enkelte elev.

image

SAMMENHÆNG

Inddragelsen af et tidligere mødelokale, giver oplevelsen af, at det hele hænger sammen som et område med de to fløje og atriumgården i centrum.